Ontdek de waarde van de eCMR

Webinar 18 april 2023 | 10:30 - 11:30

Terugkijken

Het gebruik van de eCMR groeit snel. De digitale vervanger van de CMR verovert langzaam de wereld. Er zijn in de praktijk wel nog veel vragen. Wat is het belang van een CMR nu en in de toekomst? Wanneer is nu iets eigenlijk een eCMR? En wat is het verschil met een POD of een ander digitaal bewijs van levering? Dit webinar geeft antwoord op deze en vele andere vragen uit de praktijk.  

Tijdens de Week van de Digitalisering behandelen we iedere werkdag een actueel thema in de transport en logistiek. Klaar om de toekomst van de supply chain te ontdekken? Bekijk dan het onderstaande webinar over de eCMR. 

 
 

Over dit webinar

Tijdens deze sessie bespreken wij het belang van de CMR voor de supply chain. Wat een eCMR wel en niet is en wat het betekent om digitaal te werken. Experts omtrent dit onderwerp komen tijdens dit webinar aan bod om je hierover bij te praten. Hierdoor krijg je een helder, compleet én volledig beeld van de eCMR.

Tijdens het webinar ontdek je o.a.:

    Het belang van de eCMR voor de keten
    Het juridische kader van de eCMR
    Wat een eCMR wel/niet is en misverstanden hierover 
    De laatste (internationale) ontwikkelingen in de wereld van de eCMR
    Wat er de komende tijd gaat gebeuren wat betreft de eCMR 

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor professionals die begrijpen dat digitalisering noodzakelijk is, maar nog wel stappen moeten zetten op dat gebied. Hierbij kan je denken aan:

  • Directeuren / eigenaren

  • Logistiek / supply chain managers

  • Managers distributie/transport

  • Innovatie managers

  • ICT-managers