Effectief voorbereiden van je logistieke IT-systemen voor de toekomst

Webinar 17 april 2023 | 10:30 - 11:30

Webinar terugkijken

Transport en logistiek zonder de ondersteuning van IT-systemen zijn ondenkbaar geworden. Transport en Warehouse Managementsystemen, data analytics, apps en cloudsystemen, ontwikkelen zich steeds verder en bieden nieuwe voordelen. Als organisatie moet je bijblijven om deze voordelen te benutten en om niet achter te lopen op de concurrentie. Door deel te nemen aan dit webinar krijg je inzicht in de ontwikkelingen en in de kansen van deze technologische innovaties. 

Gedurende de Week van de Digitalisering behandelen we iedere werkdag een actueel thema in de transport en logistiek. Klaar om de digitale logistieke toekomst te ontdekken? Bekijk dan het onderstaande webinar over de IT-systemen.  

 
 

Over dit webinar

Het webinar geeft een concreet inzicht in de ontwikkeling van IT-landschappen voor de logistiek. VariĆ«rend van een administratief systeem tot een volledig automatische planning. We blikken terug op het verleden en ook gaan we in op de integratie tussen vrachtwagendashboards en boordcomputers en op de interactie tussen interne en externe systemen. 

Ervaringsdeskundigen en experts delen tijdens dit webinar hun kennis en ervaring. Blijf met je organisatie up-to-date en kom te weten hoe je de juiste keuzes voor de toekomst maakt. 

Je ontdekt onder andere:  

    De gevolgen van legacy systemen voor je organisatie 
    De onderlinge invloed van oude en nieuwe systemen 
    Hoe om te gaan met end-of-life producten van leveranciers 
    Of je huidige IT-Leverancier nog wel voldoet aan jouw behoeften in de toekomst 
    De ontwikkeling van stand-alone systemen naar cloud-oplossingen 
    Stand van de (on)mogelijkheden van de techniek

Experts en sprekers uit de praktijk 

Tijdens dit webinar komen er verschillende sprekers met kennis van zaken aan het woord. Zo delen een logistiek dienstverlener, meerdere leden van DALTI (de branchevereniging voor ICT-leveranciers in de transport en logistiek) en een groothandel, hun ervaringen.

Voor wie?

Dit webinar is interessant voor professionals die al actief gebruikmaken van IT in hun logistieke processen, maar die meer inzicht en kennis willen opdoen voor de doorontwikkeling van hun IT-landschap. Hierbij kun je denken aan: 

  • Directeuren / eigenaren

  • Logistiek / supply chain managers

  • Managers distributie/transport

  • Warehouse managers

  • Innovatie managers

  • ICT-managers