Bekijk de webinars terug van 2023  

Week van de Digitalisering

Webinars terugkijken Week van de Digitalisering 2023

Als je interesse hebt om onze laatste webinars terug te kijken, dan kun je nu de kans grijpen om de webinars van de derde editie van de Week van de Digitalisering in 2023 opnieuw te bekijken.

Tijdens dit webinar delen Henri Groothuis van Mandersloot, Ron Kars van Technische Unie, Jitske Brink en Bert Hendriks van DALTI (Dutch association of Logistics & Transport IT suppliers) hun kennis en ervaring over het effectief voorbereiden van logistieke IT-systemen voor de toekomst.

 
 


De populariteit van de eCMR neemt snel toe en de digitale variant van de CMR is bezig met het veroveren van de wereld. Hoewel er veel vragen in de praktijk blijven bestaan, zoals wat de huidige en toekomstige waarde van een CMR is, wanneer iets als een eCMR wordt beschouwd en wat het verschil is tussen een POD en andere digitale bewijzen van levering. Dit webinar zal antwoord geven op deze en andere vragen die in de praktijk spelen.

 
 


In de moderne tijd is data net zo waardevol als goud. Het uitdaging is om deze data om te zetten naar bruikbare informatie die waarde toevoegt. Dit webinar is ontworpen om je te helpen bij de volgende stap in het creëren van relevante rapportages, heldere data-analyse en waardevolle business intelligence.

Jeroen de Bondt, BI expert van Bricklog, zal de mogelijkheden van Power BI voor logistieke toepassingen demonstreren, terwijl Daniel Spetter, operationeel directeur van Koninklijke Euser, zijn ervaringen deelt over de overstap naar Power BI. Erwin Jochems, Analytics lead bij The Greenery, zal ingaan op de uitdagingen van onderlinge logistieke data-uitwisseling tussen verschillende bedrijfsonderdelen.

 
 

De overheid is niet alleen belangrijk voor het bedrijfsleven, maar speelt ook een belangrijke rol bij het bevorderen van de digitalisering van processen. Dit webinar zal ingaan op welke wetgeving van invloed is op jouw onderneming en welke richting het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat opgaat met het programma Digitale Infrastructuur Logistiek. Hierdoor krijg je inzicht in de projecten en een duidelijke richtlijn voor ondersteuning tijdens de Week van de Digitalisering.

 
 

De vooruitgang in technologie verloopt in hoog tempo, maar hoe beïnvloedt dit het bedrijfsleven? Welke impact hebben blockchain, kunstmatige intelligentie, sensor technologie en het Internet of Things in werkelijkheid? Wat zijn de haalbare mogelijkheden en in welke mate? Je ontdekt het in dit webinar!