Over ons

Ontdek meer over de initiatieven van Beurtvaartadres, TLN, evofenedex en Logistiek Digitaal m.b.t. digitalisering

Hulp nodig bij data en digitalisering?

Om de logistieke keten optimaal te ondersteunen hebben Beurtvaartadres, TLN, evofenedex en Logistiek Digitaal aanvullende informatie en diensten m.b.t. digitalisering. Lees hier er hier meer over.

Al meer dan 95 jaar staat Beurtvaartadres klaar voor de Nederlandse supply chain. Beurtvaartadres optimaliseert logistieke processen met innovatieve producten en gebruiksvriendelijke oplossingen. Zo helpen zij de keten tijd en kosten te besparen. Bij Beurtvaartadres ben je aan het juiste adres voor: de digitale vrachtbrief, import en export zaken en een compleet assortiment vervoersdocumenten.

De uitdaging om Nederland bij de top van de logistieke wereld te houden, betekent een continue vernieuwing van bedrijfsprocessen, het zoeken naar verdergaande samenwerkingen in de keten en het bevorderen van vaak digitale voorzieningen. Maar zie deze uitdagingen maar eens te combineren met je ‘day-to-day’ werkzaamheden.

TLN wil je graag ondersteunen bij deze uitdagingen en heeft een innovatie team in het leven geroepen. Dit team volgt ontwikkelingen, bekijkt de toepasbaarheid van de ontwikkelingen in de sector en specifieke deelmarkten, informeert je hierover, inspireert en koppelt aanbieders aan je en andere leden om elkaar te helpen stappen te zetten.

In gesprek met evofenedex over digitalisering

In de ideale wereld is data realtime beschikbaar, aan elkaar gekoppeld, hebben medewerkers een digitale mindset en loopt je logistieke proces op rolletjes. In de praktijk is dit vaak niet het geval. Ondernemers vinden het lastig om daadwerkelijk ‘digitale’ stappen te zetten. Ze weten niet waar ze moeten beginnen en de medewerkers zijn onvoldoende digitaal vaardig. Op www.evofenedex.nl/digitalisering tref je informatie, tools en oplossingen om jouw organisatie praktisch verder te helpen met data en digitalisering.

Logistiek Digitaal staat voor je klaar om je te helpen met digitaliseren. Of je nu een logistiek dienstverlener, verlader, expediteur of vervoerder bent, ons aanbod staat klaar voor alle mkb-bedrijven met maximaal 250 medewerkers. Ben je net begonnen met digitalisering in jouw bedrijf of al even op weg: samen zorgen we ervoor dat jouw bedrijf de volgende stap zet in digital readiness en klaar is voor de toekomst. Volg een gratis cursus, ontdek meer over subsidiemogelijkheden, word een Digi-Coach of plan een adviesgesprek in met een van onze experts

Meer over digitalisering in transport en logistiek

Wil je meer weten hoe je een volgende stap kunt zetten in jouw logistieke digitalisering? Schrijf je dan in voor de Dag van Digitalisering.

Wil je eerder aan de slag gaan of meer willen weten? Bekijk dan de webinars van de Week van de Digitalisering terug. 

Webinars terugkijken